ELAS
Title

Reference

Novomatic
Apex
Amatic
Fazi
ACT
Axel
Idemia
UAE exchange
MBM
Mint
Easy2u
Malbašić company
Germania
Milenium
Intralot
Stark
Admiral
Elite gaming
millenium
SB BET
Tipwin
Nsoft
Free time fun automaten
Mozzart

TitleNaši proizvodi

Brza proizvodnja i kvalitetan proizvod te praćenje trendova, učinili su Elas prepoznatljivim na tržištu. Glavni proizvodni portfolio kompanije uključuje proizvode iz oblasti kazina samouslužnih kioska, kao i terminala za klađenje. Elas takođe proizvodi i druge proizvode od metala koji se odnose na medecinsku opremu, auto industriju, industriju namještaja, reklamnu opremu kao i metalne konstrukcije prema zahtjevima i potrebama kupaca.

SuperBox

Casino

Orange Max

Betting

Rednook

Kiosk

TitleNaš način rada

Design

Dizajn

3D Modeling

3D Modelovanje

Rendering

Render

Prototype

Prototip

Proizvodnja

Proizvodnja

Article

TitleNaše Novosti

Naš mali znak pažnje nekome može mnogo da znači

Kraj ljeta je roditeljima obilježen nabavkom knjiga, školskog pribora i ostalog što je neophodno djeci za početak nove školske godine. Radnici Elasa ove godine sjetili su se i djece koja nemaju roditelje koji brinu o njima.

Article

TitleNaše Novosti

Elasovi trkači zauzeli sjajno drugo mjesto

Dva 5K tima kompanije ELAS metalexpert, pridružila su se virtuelnom izazovu “Vivia Virtual Run&More Weekend”, te uz mnogo zabave i sjajne rezultate istrčala predviđenih pet kilometara.

Article

TitleNaše Novosti

Žena zavarivač – zašto ne?

Uprkos otežanim uslovima funkcionisanja usljed pandemije Covid-19, uspješno je realizovana interna dvomjesečna obuka zaposlenih za rad u proizvodnji. Specifičnost ove obuke je to što su je pohađale isključivo žene.

TitleKarijera

Bilo da se radi o istraživanju, razvoju, prozivodnji, možete očekivati uzbudljivo radno okruženje ispunjeno svim izazovima, odgovornostima kao i sticanjem znanja u oblastima kojima se bavi Elas metalexpert.