ELAS

TitleU izazovnim vremenima važno je imati prijatelje

02.07.2020.

Pandemija Covid-19 naglo je donijela mnoge promjene za sve nas, a jedna od njih je svakako i korištenje tehnologije umjesto direktnog kontakta, gdje god je to bilo moguće. Svjesni da su se škole našle pred posebnim izazovom, kompanija „Elas metalexpert“ odlučila je da donira pet laptopa i na taj način doprinese boljim uslovima nastavnog procesa u Osnovnoj školi „Milan Rakić“ u Karanovcu.
Tom prilikom, predstavnici škole posjetili su našu kompaniju. Imali su priliku da u obilasku pogledaju kako pojedini procesi funkcionišu, te da dožive atmosferu unutar kompanije. „Zaista imamo samo riječi hvale. Najsavremeniji uslovi, predanost poslu, red, rad i diciplina odišu u svakom kutku firme“, riječi su Danijele Mirković, direktorice škole.
Opisujući novonastalu situaciju koja je zahtijevala drugačiji način rada i dodatne napore, kako za nastavno osoblje, tako i za djecu i roditelje, zaključila je: „Shvatili smo da je ovo novo doba tehnologije. Važno je da čovjek uči i čitav život da se usavršava. Tehnologija napreduje i moramo ići u korak sa vremenom.“