ELAS

TitleBili smo odgovorni, bićemo i dalje

06.07.2020.

Kompanija „ELAS metalexpert“ dodijelila je pet nagrada svojim zaposlenima i na taj način zahvalila se na odgovornom ponašanju svih radnika jer je iz najtežeg perioda prouzrokovanog pandemijom Covid-19 izašla bez ijednog zaraženog.
Naime, kompanija je na početku pandemije organizovala nagradnu igru u cilju motivisanja zaposlenih na odgovorno ponašanje prema sebi i drugima povodom novonastale situacije.
Ovom prilikom, radnik Srđan Talić dobio je plaćen slobodan dan koji može iskoristiti po svom izboru, Gojko Mišković osvojio je poklon bon prodavnice sportske opreme „SportVision“ u iznosu od 150,00 KM, dok je radnica Jelena Kukić dobila dječiji bicikl. Sretna dobitnica bicikla je Aleksandra Popović, a glavna nagrada, vikend za dvoje u hotelu Kardial u Tesliću, obradovala je Bobana Šopalovića.
Na pitanje da li je nagradna igra uistinu doprinijela da se odgovornije ponaša, Aleksandra je odgovorila: „Nagradna igra unijela je pozitivan duh u periodu kada smo svi bili zabrinuti. Motivisala je sve zaposlene. Znak pažnje prema radniku zaista znači.“
Izvlačenje dobitnih brojeva izvršeno je transparentno uz poštovanje svih propisanih mjera bezbjednosti.