ELAS
Title

Reference

Novomatic
Apex
Amatic
Fazi
ACT
Axel
Idemia
UAE exchange
MBM
Mint
Easy2u
Malbašić company
Germania
Milenium
Intralot
Stark
Admiral
Elite gaming
millenium
SB BET
Tipwin
Nsoft
Free time fun automaten
Mozzart

TitleNaši proizvodi

Brza proizvodnja i kvalitetan proizvod te praćenje trendova, učinili su Elas prepoznatljivim na tržištu. Glavni proizvodni portfolio kompanije uključuje proizvode iz oblasti kazina samouslužnih kioska, kao i terminala za klađenje. Elas takođe proizvodi i druge proizvode od metala koji se odnose na medecinsku opremu, auto industriju, industriju namještaja, reklamnu opremu kao i metalne konstrukcije prema zahtjevima i potrebama kupaca.

SuperBox

Casino

Orange Max

Betting

Rednook

Kiosk

TitleNaš način rada

Design

Dizajn

3D Modeling

3D Modelovanje

Rendering

Render

Prototype

Prototip

Proizvodnja

Proizvodnja

Article

TitleNaše Novosti

ICE 2019

Na ICE-u 2019 smo izlagali novu liniju proizvoda. Na našem štandu S8-240 ste mogli vidjeti najnovije proizvode iz oblasti kazina, bettinga i samouslužnih kioska. Elas je zahvalan svim posjetiocima štanda, nada se uspješnoj budućoj saradnji sa već postojećim i novim klijentima. Za više informacija o proizvodima sa sajma kontaktirajte info@elas.ba.

Article

TitleNaše Novosti

GLOBAL GAMING EXPO (G2E) | LAS VEGAS

Od 8 do 11 oktobra 2018. naš menažment tim ide na G2E sajam u Las Vegas-u. Ukoliko ste zainteresovani za sastanak sa nama, kontaktirajte nas do 30-og septembra 2018 na naš kontakt mail info@elas.ba ili nas zovite na broj +387 51 378 200.

Article

TitleNaše Novosti

EAE | 12TH EDITION | EXPO 24 ROMANIA

Od 3 do 5 septembra 2018. naš menadžent tim ide na EAE sajam u Bukurešt-u. Ukoliko ste zainteresovani za sastanak sa nama, kontaktirajte nas do 31-og avgusta 2018 na naš kontakt mail info@elas.ba ili nas zovite na broj +387 51 378 200.

TitleKarijera

Bilo da se radi o istraživanju, razvoju, prozivodnji, možete očekivati uzbudljivo radno okruženje ispunjeno svim izazovima, odgovornostima kao i sticanjem znanja u oblastima kojima se bavi Elas metalexpert.